Blog

Pletenie a háčkovanie

Handmade sveter s ručnou výšivkou

Nejedna z nás má v šatníku kúsok, ktorý čaká na svoje znovuzrodenie. Dnes zo svojich skríň vyberáme pletený sveter a ukážeme vám, ako ho spestriť originálnou výšivkou. Pripravte si vlnu a ihly, ideme na to.

Čítaj viac

Veľkonočný zajac z korálok

Jednoduchá veľkonočná dekorácia, ktorú si môžete zhotoviť spolu s deťmi. Vytvorte si zajačika v netradičnom prevedení. Postačia korálky, priadza a kúsok fantázie!

Čítaj viac

Ako správne používať vymeniteľné kruhové ihlice

Flexibilné, skladné a pripravené na ďalšiu tvorivú výzvu. Čaká vás pletenie svetra, ponožiek či rukavíc? Vymeniteľné kruhové ihlice zjednodušia cestu k želanému výsledku. Prečo sú pletárskou voľbou číslo jeden a ako s nimi pracovať?

Čítaj viac

Vyšívaný line art obraz

Line art umenie v spojení s vyšívaním. Na prvý pohľad dva odlišné svety ponúkajú inšpiratívny spôsob ako si vytvoriť modernú dekoráciu do príbytku. Jedinečný obraz v čistých líniách môže zdobiť aj vašu stenu.

Čítaj viac

Háčkované papučky s protišmykovou podrážkou Ideal

Dnešnú inšpiráciu venujeme tým najmenším. Háčkované papučky s protišmykovou podrážkou sú nielen estetickým, ale aj praktickým doplnkom. Vyčarujte si háčikom svoj vlastný originál.

Čítaj viac

Moderné vyšívanie dutou ihlou

Jednoduchá, efektná a dostupná pre každého. Dutá ihla mení pohľad na tradičné vyšívanie. Táto technika si našla priaznivcov naprieč všetkými vekovými kategóriami. Ako si vytvoriť 3D dekorácie a prečo na výbere materiálu naozaj záleží?

Čítaj viac

Vyšívame na oblečenie

Druhá šanca pre nenosené oblečenie a skvelý spôsob, ako si oživiť nové kúsky. Objavte čaro vyšívania na odev. Máme pre vás pomôcku, s ktorou to zvládne každý!

Čítaj viac

Certifikované detské priadze

Výber priadzí na detské projekty nie je len o estetike. Vlákna, ktoré budú zdobiť úplety pre deti, by mali spĺňať vysoké požiadavky na kvalitu a zdravotnú nezávadnosť. Ktoré certifikované priadze sú vhodné na tvorbu pre drobcov a prečo by mali patriť k produktovej kategórii s číslom 1?

Čítaj viac

Plesová kanava kabelka

Za dizajnérskymi kúskami nemusíte vždy chodiť ďaleko. Niekedy postačí ihla, trblietavý špagát, kanava a tvorivý domáci kútik. Odštartujte nový mesiac ďalšou kreatívnou výzvou. Táto originálna kabelka je našou plesovou voľbou číslo jedna.

Čítaj viac

Macrame náhrdelník na ples

Spoločenská udalosť si žiada špeciálny prístup nielen pri výbere oblečenia, ale aj doplnkov. Vytvorte si originálny macrame náhrdelník a zažiarte ako plesová kráľovná.

Čítaj viac

Ručná tvorba ako terapia pre mozog aj dušu

Vo svete, ktorý je neustále v pohybe často hľadáme únik, ktorý pomôže zregenerovať naše vnútro. Prechod z virtuálnej reality do tej skutočnej je čoraz náročnejší. Ako si vytvoriť bezpečný offline priestor a dopriať oddych svojej duši? Odpoveď prinášajú ručné práce.

Čítaj viac

Aká priadza je vhodná na jeseň a zimu?

Príroda sa pomaly ukladá na zimný spánok, dni sú sychravejšie, noci chladnejšie. Presúvame sa do interiérov a viac času venujeme svojim koníčkom. Pletenie a háčkovanie sa odjakživa spájali s chladnými mesiacmi. Či už ste začiatočník, alebo tvoríte dlhšie, máme pre vás šikovný manuál. Akú priadzu zvoliť na jesenné a zimné úplety?

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024