Blog

Neviete si vybrať?

Brúsky na nechty do stovky. Potrebujete poradiť?

Pri zariaďovaní nechtových salónov dávate dôraz na to, aby sa tam klientky cítili pohodlne, a aby sa im u vás páčilo. Želáte si aby sa vám klientky opätovne vracali? To ovplyvňuje kvalita vašej odvedenej práce. Pre zefektívnenie vašich služieb vám pomôžu rôzny "salónoví" pomocníci. Brúska na nechty je pre profesionálnu nechtovú dizajnérku absolútnou nevyhnutnosťou.

Čítaj viac

Odsávačka prachu na nechty. Pre nechtový salón nevyhnutná

Ak už svoju brúsku na nechty využívate v salóne ostošesť, nemali by ste zabúdať na odsávačku prachu. Drahšie brúsky majú zvyčajne odsávačku už zabudovanú, a je potrebné si len dokupovať filtre. Ale k cenovo dostupnejším brúskam na nechty sa odsávačky kupujú extra. Je nevyhnutná, ak vám záleží na bezprašnom a hygienicky čistom prostredí vo vašom nechtovom salóne.

Čítaj viac

Profi Promed 2020

Brúska na nechty Promed 2020 od renomovanej nemeckej firmy sa vyznačuje kvalitným spracovaním. Telo brúsky je vyrobené z odolného plastu a z prvotriednych komponentov. Brúska vás milo prekvapí už svojím praktickým balením a samozrejme aj výkonom.

Čítaj viac

Brúsky na nechty na domáce používanie

Pre začínajúce nechtové dizajnérky, ktoré sa potrebujú vycibriť v remesle, odporúčam začať s lacnejšími brúskami na nechty. Neznamená to však, že pôjde o nekvalitné verzie. Aj v sekcii brúsiek v cenovej hladine do 50 eur sa dajú nájsť skutočné poklady. Na porovnanie vám predstavím tri skvelé brúsky, ktoré sú výbornou pomôckou pre začínajúce nechtové dizajnérky.

Čítaj viac

Ako si vybrať brúsku na nechty?

Pri výbere brúsky na nechty si treba v prvom rade zvážiť výšku investície. Je rozdiel, či si brúsku chcete zadovážiť na domáce používanie, alebo ako súčasť vybavenia salónu. Pri zariaďovaní salónu odporúčam investovať do profesionálnej brúsky na nechty. Investícia sa vám určite vráti v podobe spokojných zákazníčok.

Čítaj viac

Aróma Difuzér - Ktorý si vybrať?

Aróma difuzéry fungujú na podobnom a jednoduchom princípe. Okrem toho, že plnia funkciu osviežovača a zvlhčovača vzduchu , sú zároveň aj elegantným bytovým doplnkom.

Čítaj viac

Aróma difuzér. Viac ako len osviežovač vzduchu

Pýtate sa čo je to vlastne difuzér? Ide o inovatívny a originálny bytový doplnok, ktorý funguje ako osviežovač vzduchu a zároveň aj jeho zvlhčovač. Táto štýlová interiérová vychytávka smelo nahradí vaše jednorázové osviežovače vzduchu, ktoré sú väčšinou neestetické a neefektívne.

Čítaj viac

PROMED 1030 - profi brúska na manikúru a pedikúru

Táto štýlová brúska v strednej cenovej hladine je vhodná na domáce používanie, ale aj do vybavenia salónu. Promed 1030 sa vyznačuje vysokou kvalitou a ľahkým ovládaním. V rokoch 2015/2016 získala ocenenie za “Najlepší produkt”.

Čítaj viac

LED lampa a jej výhody

Lampy na nechty sú neoddeliteľnou súčasťou vybavenia salónov, ale čoraz častejšie sa objavujú aj v súkromných domácnostiach. V podstate ide o skvelú pomocníčku nielen pre profesionálnu nechtovú dizajnérku.

Čítaj viac

Profesionálna brúska na nechty PROMED 5040 SX

Recenzia aktuálne najmodernejšej brúsky na slovenskom trhu! "Promed 5040 SX je moderné vysoko výkonné striekacie zariadenie s nízkou hmotnosťou a veľkou nádobou na destilovanú vodu. Brúska je ideálna na manikúru a pedikúru, pre starostlivosť o vaše ruky, nohy a nechty."

Čítaj viac

Profesionálna kompletná sada na gélové nechty

Ak plánujete nechty robiť profesionálne, čo znamená hlavne často, tak táto sada bude pre vás výhodná. Obsahuje väčšie balenie gélov, čo je pri každodennom používaní veľmi dôležité.

Čítaj viac

Stredná gélová sada na tipy a šablóny

Základné modelovacie gély, ako aj farebné gély, prípravky a rôzne ozdoby nájdete v tejto sade. Pomocou nej môžete nechty predĺžiť klasicky, ale aj šetrne.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024