Blog

Neviete si vybrať?

Predstavenie značky LONEL

Manikúra, ktorá je dostupná pre každého. Značka LONEL vo svojom portfóliu spája produkty pre začiatočníkov i profesionálne nechtárky. Či sa rozhodnete pre modeláž, alebo prirodzenú úpravu, s nami to zvládnete aj v domácom prostredí.

Čítaj viac

Čo znamenajú čísla na pilníkoch?

Pilník na nechty je základnou súčasťou ako predlžovania, tak lakovania gél lakom. Samozrejme nesmie chýbať žiadnej žene či slečne, pretože aj prirodzené zdravé nechty je potrebné pilníčkom dotvarovať.

Čítaj viac

Tipy na nechty a dual formy. Je medzi nimi rozdiel?

Vo svete nechtového dizajnu je stále niečo nové a čím viac noviniek a techník pribúda, tým je náročnejšie sa v tom vyznať. Nielen v spôsobe použitia ale aj v samotných pojmoch.

Čítaj viac

Kozmetické lampy, akú si vybrať?

Je veľmi dobre známe, ako zle sa pracuje pri nedostatočnom osvetlení. A dupľom ak vaša práca závisí na detailoch. Tento problém poznajú kozmetičky, nechtárky ale aj tatéri. Práve preto trh ponúka mnoho typov lámp, s ktorými tento problém hravo vyriešite.

Čítaj viac

Brúsne nadstavce a ich rozdelenie

Brúsne nadstavce - dôležitá súčasť každej brúsky, bez ktorej sa nezaobíde žiadna manikérka. Na trhu nájdete rozličné tvary a materiály. Ktoré by ste mali zvoliť, v čom sa vlastne líšia a aký je ich účel?

Čítaj viac

Molly gél laky na nechty

Ak hľadáte odolné a silne pigmentované hybridné laky v krásnych nezvyčajných farbách, kolekcia Molly Lac určite splní vaše očakávania.

Čítaj viac

Vôňa Vianoc s aroma difuzérom

Aroma difuzér je inovatívny osviežovač a zvlhčovač vzduchu. Samotný dizajn pripomína zaujímavý bytový doplnok. Tomuto malému zázraku sa na Vianoce poteší každý. Vykúzlite vianočnú atmosféru s originálnym aroma difuzérom.

Čítaj viac

Zdravé a lesklé nechty šetrným spôsobom

Čo najbližšie k ľudskej prirodzenosti. Prinášame vám nový pohľad na krásu a zdravie nechtov. Žiadne výrazné farby, ani škodlivé látky. Vyskúšajte túto estetickú a ozdravnú procedúru aj vy.

Čítaj viac

Vianočné prekvapenie pre začínajúcu nechtárku

Máte doma začínajúcu nechtárku alebo ju proste baví nechtový dizajn? Ponúkame vám skvelý tip na originálny vianočný darček. Starostlivo vyskladané sady značky Lonel pomôžu začiatočníčke napredovať. S týmto vianočným prekvapením prenesiete jej záľubu v dekorovaní nechtov na profesionálnu úroveň.

Čítaj viac

Aký tvar nechtov sa nám najviac hodí?

Najdôležitejším faktorom k dosiahnutiu dokonalej manikúry je správne si vybrať. Nejde o to čo sa nám páči, ale čo nám pristane. Preto pri voľbe vzhľadu našich nechtov berieme do úvahy nechtové lôžko a dĺžku prstov. Poznáme sedem základných tvarov, a to oválny, okrúhly, mandľový, hranatý, hranatý so zaoblenými hranami (squoval), špicatý (stiletto), a ballerina. Aké nechty pristanú práve vám?

Čítaj viac

Čo o nás môže prezradiť tvar nechtov?

Každá z nás máme iný vkus, a taktiež aj naše nechty opracovávame do podoby, ktorá sa nám najviac páči. Napadlo vám niekedy, že aj tvar nechtov môže čo to prezradiť o našej povahe?

Čítaj viac

Zariaďujete si nechtový salón? Pomôžeme vám s tým

Plníte si sen o vlastnom nechtovom salóne? Našli ste si vhodný priestor, v ktorom budete realizovať vaše vlastné predstavy? Okrem vašej šikovnosti a kvalitných produktov budete potrebovať profesionálne prístroje, ktoré hrajú veľkú úlohu pri úspešnom podnikaní. Pripravili sme si pre vás zoznam, čo všetko by mal váš nechtový salón obsahovať.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024