Blog

Ako na francúzsku manikúru doma

Prečítate za 3 minúty

Istota, ktorá nikdy nesklame. Francúzska manikúra je kompromisom pre nerozhodných a univerzálnym dizajnom v akejkoľvek sezóne. Zachráni firemný večierok, svadbu, aj bežnú úpravu nechtov.
ID24906
75.40 €
44.99 €
ID26220
41.64 €
25.99 €
ID1175
Šablóna na francúzsku manikúru
Máme viac ako 50 kusov
0.99 €

Aj keď sa trendy v nechtovom svete neustále menia, na francúzsku manikúru sa môžeme spoľahnúť vždy. Nejde o žiadnu novinku, no sociálne siete stále nájdu spôsob, ako nás prekvapiť vylepšenou verziou bielej špičky.

Na akýkoľvek spôsob

Tento typ manikúry ponúka na výber z rôznych štýlov a prevedení. U milovníkov čistých línií vyhráva biela francúzska manikúra, ktorá je v kurze počas celého roka. Obľúbenou letnou verziou je farebná francúzska manikúra.

Tradičný dizajn vieme prispôsobiť aj špeciálnym udalostiam, kde dominuje francúzska manikúra s trblietkami alebo kamienkami.

Ako si spraviť francúzsku manikúru

Prírodné nechty ako zo salónu si zvládnete vytvoriť aj v domácom prostredí. Prácu uľahčí gél lak sada na francúzsku manikúru s kompletným vybavením.

  • Dokonalá francúzska začína dôkladnou úpravou tvaru a dĺžky nechtov. Povrch nechtovej platničky jemne zmatníme brúsnym blokom.
  • Keď máme jednotný tvar a dĺžku nechtov, nanesieme nail prep (odmastí nechty) a primer (zabezpečí lepšiu priľnavosť materiálu). V tenkej vrstve aplikujeme podkladovú bázu, ktorá už má telovú farbu, a necháme vytvrdnúť v lampe.
  • Ak je to potrebné, odstránime lepkavý výpotok a pokračujeme v aplikácii bieleho gél laku, ktorým si vytvoríme špičku. Opäť vložíme do lampy.
  • V závere nanesieme vrchný gél lak, ktorým zafixujeme zdobenie a dodáme záverečný lesk.

Moderná francúzska manikúra

Čím prirodzenejšie, tým lepšie! Rok 2023 priniesol do nechtového dizajnu malú revolúciu. Všetko sa točí okolo jednoduchosti a prirodzenosti. Medzi obľúbencov sa veľmi rýchlo zaradila gél lak francúzska manikúra s tenkou špičkou - známa aj pod názvom micro french.

Dokonale upravené nechty

Francúzsku manikúru si viete pripraviť aj pomocou laku na nechty, takisto ňou skrášlite gélové, akrylové či polygélové nechty. Špičku francúzskej manikúry môžete vytvoriť pomocou tenkého štetca alebo silikónovej pečiatky.

Pokiaľ si netrúfate na kreslenie oblúčika, skúste použiť šablóny na francúzsku manikúru. Zjednodušia celý proces a prinesú efektný výsledok.

Či sa rozhodnete pre klasiku, alebo vás zlákalo ombré prevedenie, základ tvorí predpríprava nechtov. Tento typ manikúry rýchlejšie odhalí nezrovnalosti v dĺžke aj tvare. Smile línia zvýrazní každú nedokonalosť, preto si na tomto kroku treba dať záležať.

Takisto pozor na množstvo naneseného materiálu, najmä pri nechtových okrajoch (aby nám nevznikol veľký objem). Materiál aplikujeme v tenkých vrstvách.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024