Blog

Ako robiť nechty

Ako vymodelovať akrylové nechty na šablóne

Akrylová modeláž je menej obľúbená ako gélová, čo je škoda. Ľudia majú predsudky, že tieto nechty sú neprirodzené a pôsobia mohutne. Ak sú vykonané správne, či už doma alebo u profesionála, tak sú tieto nechty krásne prirodzené, pevné a odolné viac než gélové. Častokrát vydržia dlhšie, aj keď sú cenovo lacnejšie. Predĺžiť si môžeme prírodné nechty, ktoré sú pevné, ale aj slabé a často sa lámajúce. Akrylová modeláž pohlcuje maz, ktorý váš necht produkuje, preto je ich životnosť dlhšia. Prírodný necht pod akrylovou modelážou dýcha. Ideálnym riešením pre osoby, ktorým gélová modeláž nedrží.

Čítaj viac

Ako použiť kovovú šablónu pri modelovaní nechtov

Ak máte aj vy problém, vytvoriť krásnu smile líniu pri modelovaní akrylom, použite kovovú šablónou. Pomocou nej vytvoríte francúzsku manikúru ľavou zadnou za rekordne krátky čas.

Čítaj viac

Ako sa robia nechty s termo gél lakom

Krásne a hlavne zaujímavé nechty sa dajú vytvoriť aj gél lakom, ktorý pri zmene teploty zmení svoju farbu. Postup ako ho aplikovať na necht, nájdete v tomto video návode.

Čítaj viac

Ako naniesť kašmír na necht

V tomto blogu nájdete postup a video návad, ako si aplikovať kašmír na nechty.

Čítaj viac

Ako urobiť nechty s one step gél lakom

Počuli ste o jednokrokovom gél laku, ktorým vytvoríte trvácne lakovanie, ale postup a spôsob ako ho aplikovať, je vám neznámy? Tak tento problém vyriešime krátkym popisom aj videopostupom.

Čítaj viac

Ako aplikovať aurora prášok na necht

Leštiaci, extra jemný prášok vytvára na nechtoch krásny dúhový efekt. Použitím prášku sa nezmení farba nechtu, len jeho odlesk. Pri čiernom podklade docielime aurora efekt - efekt polárnej žiary. Ale môžeme ho vyleštiť na akýkoľvek farebný podklad, kde efekt bude vždy iný.

Čítaj viac

Ako sa robia gélové nechty pomocou šablóny

Ak ste sa rozhodli pre gélové nechty, ale neviete ako postupovať a aké produkty kedy a ako použiť, tak sa to dočítate v tomto blogu. Gélová modeláž je vhodná ako na zdravé a pevné nechty, tak aj na slabé a nekvalitné. UV gélom nechty predĺžime ale aj spevníme. Predĺžiť ich môžeme buď za pomoci umelého tipu, alebo šablónou. Pri šablóne je však potrebná určitá zručnosť a prax.

Čítaj viac

Ako odstrániť gélové nechty

Ak sa rozhodnete odstrániť gélové nechty z akéhokoľvek dôvodu, treba byť pri ich odstránení opatrný, aby ste neurobili viac škody ako úžitku. Je dobré sa obrátiť na nechtový salón a tento zákrok zveriť odborníkom, ktorí odstránia gélové nechty bezpečne a profesionálne. Ak to však chcete urobiť sama doma, tak vám ponúkame krátky postup.

Čítaj viac

Ako naniesť gél lak na nechty

Ak vás nebaví stále lakovanie nechtov, ktoré vydrží sotva 3 dni, tak gél lak je správna voľba. Aplikuje sa na pevné nechty a výborne nahrádza klasický lak. Nie je vhodný na nechty po gélovej alebo akrylovej modeláži. Trvácne lakovanie pri správnom postupe a prevedení vydrží viac ako 14 dní. Lakovanie a nanesenie je jednoduché a časovo nenáročné. Na vytvrdnutie gél laku budeme však potrebovať UV alebo DUAL lampu.

Čítaj viac

Ako aplikovať mirror prášok

Mirror prášok dodá vašej manikúre jedinečný dizajn. Na nechtoch vytvára typický zrkadlový alebo chrómový efekt. Vyskúšajte tento trend aj vy!

Čítaj viac

Ako sa robia gélové nechty? Videonávod

Jednoduchým postupom vám vysvetlíme a videom ukážeme ako sa robia gélové nechty. Plus vám povieme aké prípravky budete potrebovať. Potrebovať budete hlavne UV lampu, bez ktorej sa nezaobídete. Do nej sa vkladajú prsty, aby UV gél vytvrdol.

Čítaj viac
  • 1
  • 2 2 / 2
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024