Blog

Letné šperky - trendy 2020

Prečítate za 3 minúty

Kopec farieb, voľnosť a priestor na doplnky rôzneho druhu. Prázdniny sú sezónou neobmedzených možností. Ako v obliekaní, tak aj pri výbere doplnkov. Máte už svoje šperky, ktorými vyzdobíte nasledujúce slnečné dni? Ak nie, tak sa nechajte NOEZON výberom. Toto sú trendy na leto 2020.

Pred kvantitou uprednostnite kvalitu. Stavte na rhódiované šperky, ktoré odolávajú priamemu slnku a potu. Sú antialergické, neoxidujú, a preto sú v letných mesiacoch tou najlepšou voľbou.

Šperky s kryštálmi Swarovski components od českého výrobcu L&S Bohemia spĺňajú náročné požiadavky. Sú vhodné aj pre dámy s alergiou na kovy. Rozlúčte sa s čiernymi dierkami po náušniciach a podráždenou pokožkou.

Šperky na leto

Nebojte sa farieb a lesku. V našej ponuke máme rozličné varianty šperkov so Swarovski kamienkami. Okrem klasiky tu nájdete aj tvary, ako sú srdiečko, hviezdička, kvet či zvieracie motívy. Na svoje si prídu minimalisti, ale tí, ktorí nechcú ostať na verejnosti bez povšimnutia.

Náušnice

Na to, aby ste si spravili radosť, nemusí byť špeciálny sviatok. Potešte sa len tak, lebo si to zaslúžite. Náušníc predsa nikdy nie je dosť! Máme pre vás prichystané výberovky na každý deň, ale aj tie na špeciálne príležitosti.

Náramky

Vyskúšajte kožené modely náramkov s kamienkami alebo vyberajte nadčasovú eleganciu.

Náhrdelníky

Ak hľadáte originálny darček pre blízku osobu, určite nevynechajte kategóriu Swarovski náhrdelníkov. Venujte sloníka pre šťastie či kryštáliky s nádychom luxusu.

Prstene

Podčiarknu vašu novú manikúru, ale aj osobnosť. Ak ich chcete niekomu venovať ako darček, nemusíte byť v strese z toho, že netrafíte veľkosť. Medzi výberovým sortimentom nájdete aj také, pri ktorých si viete nastaviť veľkosť, akú potrebujte.

Brošne

Nechce sa vám dnes experimentovať s výberom oblečenia? Stavte na jednoduchosť, ktorú doplníte brošňou. Aj zdanlivo obyčajnému jednofarebnému odevu takto vdýchnete nový život.

Pár rád ako šperky nosiť

Modely náušníc s jedným vsadeným kamienkom patria skôr k tým jednoduchším a môžete si dovoliť kombinovať ich s výraznejším príveskom. Pokiaľ nechcete dolaďovať šperky náhodne, zvoľte radšej hotový set. Čo sa týka typu náušníc, dlhšie modely sa budú najlepšie vynímať pri vypnutých vlasoch do drdolu, napichovačky zase zachránia nerozhodný výber. Aj pri šperkoch platí staré známe pravidlo, že menej je niekedy viac.

Šperky L&S Bohemia ponúkajú široký výber modelov náušníc, príveskov, prsteňov či náramkov v rôznych farebných kombináciách. Každý z kryštálových šperkov je jedinečný, pretože sa vyrába ručne.

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024