Blog

Svadobná manikúra 2022 - čo je v móde tento rok

Prečítate za 3 minúty

Čaká vás v tomto roku svadba? Gratulujeme! Ak ste sa ešte nerozhodli pre víťazný dizajn svadobných nechtov, nechajte sa viesť naším sprievodcom svadobnou manikúrou. Aké trendy budú dominovať v roku 2022? Pozrite sa spolu s nami.

Detaily robia celok a stojí na nich celý váš veľký deň. Svadba je jedna z mála udalostí, kde nechcete nechať nič na náhodu - či už ide o výber šiat, fotografa alebo úpravu zovňajšku. Z tohto celku nesmieme vynechať svadobnú manikúru. Nechtový základ sa ani tento rok meniť nebude. Opäť sa stretnete s bielou, ecru, telovou či jemnou ružovou, ktoré môžete dozdobiť podľa vlastných predstáv.

Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek dizajn, myslite na to, že nechty sú iba doplnkom. V centre pozornosti stále ostáva nevesta.

Kryštály, kamienky a perličky

Zvýraznia decentný podklad a pôsobia luxusne. Kryštály, kamienky či perličky sú akýmsi šperkom svadobnej manikúry. Keď ste zvolili jednoduché šaty, môžete si dovoliť menší úlet pri dekorovaní. Takéto ozdoby sa hodia na jednofarebné biele nechty, ozvláštnia aj francúzsku manikúru. Aby ste vyvážili pomer ozdôb, odporúčame zdobiť jeden, maximálne dva nechty. Ostatné ponechajte v čistom základe.

ID5852
1.99 €
ID16634
1.29 €
ID5467
Strieborné 3D ozdoby a kamienky Rossart
Novinka Máme už len 2 kusy
2.29 €

Francúzska manikúra na rôzny spôsob

Stálica, ktorá si v nechtovom dizajne vždy nájde spôsob, ako zaujať. Francúzsku manikúru si môžete nechať aplikovať v klasickom štýle s bielou špičkou a nude základom, ktorý všetci milujeme. Tradičný vzhľad viete ozvláštniť drobnými bielymi perličkami.

Pokiaľ chcete trochu experimentovať, vyskúšajte baby boomer trend, známy aj pod prívlastkom francúzske ombré. Podobá sa francúzskej manikúre, prechod medzi jednotlivými farebnými odtieňmi je ale plynulejší. Vo výsledku vás prekvapí svojou prirodzenosťou.

Svadobné nechty s leskom

Keď túžite po výraznejšej svadobnej manikúre, skúste zdobenie gél lakom s aurora efektom, ktorý dodá nechtu perleťový odlesk. Jeho intenzita závisí od toho, aký podklad zvolíte. Jednofarebný vizuál svadobných nechtov môžete oživiť aj jemným popraškom trblietok. Nemusíte ich aplikovať na celý povrch. Úplne stačí, ak zvýrazníte iba nechtový oblúk.

ID943
Biely frosty prášok, sneh Rossart 0,2mm
Výpredaj Máme viac ako 50 kusov
0.69 €
ID2139
2.99 €

Zlaté akcenty

Odbočiť z tradičného zdobenia sa dá aj sofistikovane. Zoznámte sa s naším posledným adeptom na svadobné zdobenie. Fóliová manikúra rýchlo pozdvihne akýkoľvek vzhľad nechtov. Či už sa rozhodnete pre pravidelné alebo nepravidelné zdobenie. Držíme palce pri výbere!

ID5771
Rovná pinzeta Sapers
Máme viac ako 50 kusov
6.99 €
1.99 €
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024